Referencer

Vores kunder spænder bredt fra helt små butikker og virksomheder til nogle af de største kæder og verdenskendte brands.

Nedenfor er præsenteret en række af de mest profilerede kunder vi arbejder sammen med samt kundecases med udtalelser fra udvalgte kunder i forskellige brancher.

Kontakt os for at høre nærmere om mulighederne for også at anvende poser og bags i din virksomhed.

Tlf.: 70 25 85 35 eller Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.


Bilka Bitte Kai Rand Bon a parte Companys Deloitte Dr. Oetker Elisabeth Arden HjemIs Frederiksberg center Føtex Jobcenter Lidl Merrild Munthe Muuto Totalkredit Part Two Røde kors Sony Center VW

 

Udvalgte cases

Morsø Folkebibliotek

"Her på Morsø Folkebibliotek stod vi og manglede muleposer til vores brugere. Vi kontaktede Promotion Bag og forhørte os om muligheder og priser.

I løbet af blot en halv time var der mail med både fotos og priser, og dagen efter lå der fire forskellige vareprøver i postkassen. Det betød at vi hurtigt kunne få iværksat vores idé.

Promotion Bag:
er lig med virkelig høj service
leverer et godt produkt
overholder alle deadlines til punkt og prikke
giver lynhurtige svar ved forespørgsler
er altid venlige og præsice

Bibliotekets brugere har taget godt imod vores flotte grønne muleposer fra Promotion Bag. Vi kan se at poserne bliver brugt i bybilledet af både unge og gamle.
Især børnefamilier er rigtig glade for muleposerne, hver dag kommer der familier med en grøn mulepose og skal ha’ byttet indholdet. Poserne er nemlig rigtig gode til mange billedbøger…
Vi vil helt sikkert benytte Promotion Bag igen."

Karin Møller Jensen
Morsø Folkebibliotek

DANSK FRI FERIE A/S

DANSK FRI FERIE har med snart 20 års erfaring fra rejsebranchen et godt indblik i hvordan man fanger kundernes opmærksomhed. Til deres aktiviteter på rejsemesser i Bella Centeret og i Messecenter Herning har vi leveret en praktisk og rummelig taske som de besøgende efterfølgende kan bruge på ferien.

"Formået var at blive synlig i resten af messeområdet uden at genere andre udstillere. Hertil var de store orange tasker rigtig velegnede da de nærmest lyser op blandt de mange gæster.
Taskerne var tilstrækkelig store og i øjnefaldende, samtidig med at gæsterne var helt vilde med at få en taske."

Vagn Molnit
DANSK FRI FERIE A/S

Rito.dk

”Vi er rigtig glade for det samarbejde vi har med Promotion Bag. Der var god forståelse for hvad vi ønsker, til de helt rigtige priser.

Vi fik lavet en del tilbud på størrelser og designs, helt uden problemer og endte med det helt rigtige design på forsendelsesposer med hank.

Jeg har allerede anbefalet Promotion Bag til flere kollegaer i e-handelsbranchen.”

Dennis Drejer
Rito.dk