Promotion Bag og miljøet

bags-gfx-2

Klimaet er for alvor på alles læber i disse år. Nedbringelsen af CO2 er efterhånden noget, rigtig mange virksomheder og forbrugere har fokus på. 

Hvert år forbruges mere end 460 millioner plastikposer i Danmark. Disse ender ofte direkte i skraldespanden efter endt brug.

Du kan også læse mere om materialerne vores poser er lavet af, samt hvordan trykkvaliteten er på de forskellige former for poser.

Det er vores målsætning, at tilbyde løsninger der ikke ender i skraldespanden, men bliver brugt igen og igen. Vi har fokus på, at alle materialer er så miljøvenlige som muligt og at producere poser af høj bæredygtig kvalitet.

Vores valg af materialer betyder vi kan levere poser og tasker, der er fritaget for statens emballage-afgifter.

Det gør priserne yderst konkurrencedygtige set i forhold til andre materialer såsom plastikposer og papirsposer, og levetiden bliver også væsentlig forlænget.

Vi er stolte over at arbejde tæt sammen med mange store offentlige og private firmaer ,der har fokus på at skåne miljøet mest muligt – ikke blot ved deres valg af poser.

Vi har haft mange kunder, der ligeledes har været stærkt optagede af, at få leveret bags, der bliver brugt af deres kunder igen og igen. Under vores referencer kan du se et udsnit af de kunder, vi har leveret genanvenelige bags til igennem årene. 

Vi håber at netop jeres virksomhed bliver den næste.

Vi benytter cookies på denne webside. Læs detaljer