Promotion Bag og miljøet

Klimaet er for alvor på alles læber i disse år. Nedbringelsen af CO2 er efterhånden noget rigtig mange virksomheder og forbrugere har fokus på.

Hvert år forbruges mere end 350 millioner plastikposer i Danmark. Disse ender ofte direkte i skraldespanden efter endt brug.

Det er vores målsætning at tilbyde løsninger der ikke ender i skraldespanden, men bliver brugt igen og igen. Vi har fokus på at alle materialer er så miljøvenlige som muligt og at producere poser af høj bæredygtig kvalitet.

Vores valg af materialer betyder vi kan levere poser og tasker der er fritaget for statens emballage-afgifter, hvilket gør priserne yderst konkurrencedygtige set i forhold til andre materialer såsom plastikposer og papirsposer og levetiden bliver væsentlig forlænget.

 

bags-gfx-2

 

Vi er stolte over at arbejde tæt sammen med mange store offentlige og private firmaer der har fokus på at skåne miljøet mest muligt – ikke blot ved deres valg af poser. Vi har f.eks. leveret poser og tasker til Energitjenesten, Top Nordic, KAVO, Det Grønne Hus, Nordjysk Elhandel og mange mange flere.

 

Se eventuelt nærmere på vores referenceside.

Vi håber at netop jeres virksomhed bliver den næste.

Vi benytter cookies på denne webside. Læs detaljer