Muleposer

PromotionBag kan tilbyde et bredt udvalg af muleposer i høj kvalitet og til alle typer virksomheder og organisationer, store som små. Giv dine kunde en god service ved at tilbyde slidstærke muleposer med et flot design fra PromotionBag, og lad samtidigt kunden gå ud i gadebilledet med dit logo ’under armen’. Med en mulepose med dit tryk anbefaler kunden dig indirekte til alle, denne går forbi enten på gaden, til messen eller andetsteds. Det er ganske enkelt god reklame.


Muleposer fra PromotionBag er kendetegnet ved deres lange levetid, der gør det oplagt for kunden at bruge dem igen og igen. Du får dermed det maksimale ud af din investering i muleposerne.

 

Hos PromotionBag er vi eksperter med mange års erfaring inden for branchen, og vi tilbyder naturligvis professionel rådgivning til dig, der gerne vil vide mere om de mange forskellige muligheder, din virksomhed har for at skabe opmærksomhed omkring jeres navn med flotte muleposer.

 

Vi er ligeledes specialister inden for bæredygtige muleposer til konkurrencedygtige priser – kontakt os for at høre mere om vores miljøvenlige muleposer.

 

Det er vigtigt for os at tilbyde vores kunder fleksible løsninger. Vi finder uden tvivl en løsning, der passer til din virksomhed, hvad enten du har brug for et stort oplag af muleposer, eller du gerne vil bestille en mindre mængde, for eksempel af vores lagervarer. Vi tilbyder desuden rådgivning i forhold til det optimale tryk, så du er sikker på, at den færdige pose afspejler dine ønsker om at komme ud med et budskab og styrke din virksomheds brand. Se mere om muleposer på lager her.

 

Kontakt os for at høre mere på telefon 70 25 85 35.

 

Muleposer fra PromotionBag

CC02 - Canvas

Muleposer - Magasin

CC05 - Canvas

Non Woven Mulepose

NW08 - PP Non Woven

Mulepose - PP WovenPP14 - PP Woven


Sorry, but Javascript is not enabled in your browser!
  • klik her for at se flere produkter
  • klik her for at se flere produkter
  • klik her for at se flere produkter