Cookie & Privatlivpolitk

1. Generelt
Når du klikker dig ind på hjemmesiden indsamler promotionbag.dk oplysninger om dig. Nedenfor kan du læse om de informationer, der indsamles, herunder hvordan oplysningerne behandles, hvad de bruges til, hvem der har adgang til oplysningerne og hvem du kan kontakte, hvis du har spørgsmål eller indsigelser vedrørende de indsamlede oplysninger. 
 
promotionbag.dk indsamler oplysninger om dig på to måder:
- Ved brug af cookies
- Ved at du selv afgiver oplysninger
 
2. Cookies
 
2.1. Hvad er cookies?
Første gang du besøger en af promotionbag.dks hjemmesider modtager du automatisk en eller flere cookies. En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din webbrowser (f.eks. Internet Explorer, Firefox, Chrome, Safari, Opera el. lign.), og som registrerer dig som unik bruger. Cookies gør det lettere at anvende internettet, fordi du ikke hele tiden skal begynde forfra.
 
2.2 Hvad bruger vi cookies til?
Cookies er med til at fortælle promotionbag.dk om dit besøg.
 
For at fastlægge, hvem der besøger promotionbag.dks hjemmesider, bruger vi cookies til at føre demografiske og brugerrelaterede statistikker. Her indsamler vi informationer om hvor lang tid du besøger hjemmesiden, hvilke sektioner og hvor mange artikler du læser, om din computer har besøgt os før, hvilken browser og styresystem du bruger og IP-numre.
Disse cookies kaldes førsteparts-cookies og sættes af promotionbag.dk.
 
2.3. Hvor længe opbevarer vi cookies?
De cookies, der er sendt til dig, vil blive opbevaret på dit udstyr i et varieret antal måneder fra sidste gang du var inde på en af promotionbag.dks hjemmesider. Hver gang du genbesøger en hjemmeside, forlænges perioden. De pågældende cookies slettes automatisk efter deres udløb. Du kan læse nedenstående om hvordan du kan slette disse cookies. 
 
2.4 Hvordan undgår du cookies?
Hvis du ikke ønsker at modtage cookies kan du blokere for alle cookies, slette eksisterende cookies fra din harddisk eller modtage en advarsel, før der gemmes en cookie. Klik her for at få en vejledning i, hvordan dette indstilles i din browser/smartphone 
 
Vi gør opmærksom på, at vejledningen er opstillet for langt de fleste browsere samt smartphones, men enkelte er ikke nævnt.
Du kan altid bruge hjælpefunktionen i din browser for at få mere information om cookie-indstillinger. Dette gør du typisk ved at trykke ”F1” på din pc. Søg efter "cookies".
 
2.5 Cookies fra Google (trafikmålinger)
promotionbag.dk benytter cookies fra Google. Målingerne udføres under nøje iagttagelse af den persondataretlige regulering
Formålet med disse cookies er, at danne statistisk information om hele internetbruger-gruppen, der gør det muligt at bestemme f.eks. hvilke hjemmesider der er mest populære i de forskellige demografiske grupper.
 
Oplysninger videregives også til tredjeparter, hvis dette kræves i medfør af myndighedskrav. 
 
3. Personoplysninger
 
3.1 Hvad er personoplysninger?
promotionbag.dk beder om dine personlige og brugerrelaterede oplysninger, når du køber tjenester på en hjemmeside eller tilmelder dig nyhedsbreve, konkurrencer m.v. Det er primært oplysninger som navn, adresse, postnummer, e-mail, køn og alder, men kan også være oplysninger om interesser, kendskab til internettet osv.
 
3.2 Hvor længe opbevarer vi personoplysninger?
Når du køber tjenester på en hjemmeside har vi brug for dine personoplysninger som dokumentation, indtil tjenesten er betalt og leveret, en eventuel fortrydelsesfrist er udløbet, og fristen for betalinger er udløbet. Derefter kan oplysningerne arkiveres. Tre år efter arkivering slettes alle persondata hos promotionbag.dk.
Tilmelder du dig nyhedsbreve og konkurrencer m.v., gemmes dine oplysninger højst tre år efter tjenesten er afmeldt.
 
3.3. Beskyttelse af personoplysninger
Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer de personlige oplysninger, du afgiver, på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter.
Vi kan dog ikke garantere 100 % sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der er en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk.  Vær opmærksom på, at du afgiver dine personlige oplysninger på eget ansvar.
 
4. Kontakt
Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos promotionbag.dk, skal du rette henvendelse på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i persondataloven.

Vi benytter cookies på denne webside. Læs detaljer